Hjälp oss att bli fler

Hjälp oss att bli fler medlemmar

Ge bort ett medlemskap i Bergianska Trädgårdens Vänner, något som ger den natur- och trädgårdsintresserade möjlighet att genom medlemskapet stödja Bergianska trädgårdens verksamhet.

Därför hoppas vi att ni, som redan är medlemmar, kan inspirera någon god vän att bli medlem. Eller kanske ge bort ett medlemskap i julklapp? Som ny medlem i år får personen vårt Vinterblad samt alla andra förmåner samtidigt som medlemskapet gäller fram till sista februari 2022!

Medlemmar går gratis in i Edvard Andersons växthus, en fin miljö där man upplever våren vid Medelhavet mitt i vintern! Fritt inträde gäller också Victoriahuset under dess öppettider.

Vänföreningen inbjuder sina medlemmar till föredrag om växter, trädgård och hortikultur samt trädgårdsvisningar, utflykter och resor. Som medlem i vänföreningen har man dessutom vid uppvisning av medlemskortet 10 % rabatt vid inköp av böcker och presenter i butiken i Edvard Andersons växthus, och vid inköp av växter mm. i Plantagen/Frescati. Vid köp över 500 kronor i Grindstugans butik gäller också en rabatt på 10 %.

Årsavgiften för kalenderår 2021 är 200:-/person, 300:- för par med samma adress.

Praktverket Trollbunden, John Bauer och den magiska naturen, lottas ut bland er, som ger ett medlemskap som gåva eller som inspirerar en annan person att bli medlem i Bergianskas vänförening. (Läs mer om boken på sidan 27 i Vinterbladet 2020).

 

Gör så här: Maila ditt eget namn och postadress samt namn och mailadress på den, som du inspirerat att bli medlem, till medlem@bergianskavanner.se före 2021-01-01. Direkt efter nyår drar vi vinnaren av boken.