Lökgruppen

Vad gör Lökgruppen?

Som medlem i Bergianska Trädgårdens Vänner har du varje år möjlighet att beställa lökar för blomning följande år. Våra löklistor har ett varierat och spännande innehåll. De innehåller sådant som är billigare och enklare att odla men även en del som är mer påkostat och exklusivt. Allt är emellertid prisvärt, vilket är möjligt eftersom urval, inköp, packning etc. sköts av ideella krafter. Eventuellt överskott används för att främja verksamheter i Bergianska trädgården och Edvard Andersons växthus.

Löklistan kommer varje år tillsammans med Vårbladet. Så även i år – lista och beställningssedel sänds ut med Vårbladet 2020 i vecka 6. De läggs också ut på denna hemsida – bra att ha om man tappar bort sina papper. Hör gärna av dig om det är någon lök som du söker efter så kanske vi kan ta med den på nästa års lista.

Vi vill betona att inköp från oss är en medlemsförmån. Man måste alltså vara medlem i Bergianska Trädgårdens Vänner och ha betalat medlemsavgiften för 2020 för att kunna beställa från listan.

Vänliga hälsningar från Lökgruppen

Annika, Birgitta, Gertrud och Monica
mail:  lok@bergianskavanner.se

P.s. Hösten 2019 uppstod ett internt missförstånd hos vår leverantör och lökarna levererades en vecka för sent. Vi vill tacka våra beställande vänner för förståelse och gott humör trots alla olägenheter.