Lökgruppen 2019

OBS! Ändrad tid för lökleverans!

Lökleveransen är dessvärre en vecka försenad. Utlämningen flyttas därför en vecka fram till
söndagen den 29 september kl 13-15  och
måndagen den 30 september kl 17-19.

 Utlämningslokalen är densamma: Personalingången till  Edvard Anderssons Växthus.

Som framgick av våra varningar i Löklistan uppstår det ibland leveransproblem. Tyvärr står vi nu inför ett sådant. Försändelsen kommer att anlända först någon gång under vecka 39, vilket avsändarna djupt beklagar.

Det gör vi också. Vi är mycket ledsna över detta och de besvär som det orsakar våra beställande medlemmar. Hör av dig till oss om du inte kan hämta dina beställda och redan betalda lökar någon av dessa tider, så försöker vi ordna saken på bästa sätt.

Vänliga hälsningar från
Lökgruppen
Annika, Monica, Birgitta (0730724749) och Gertrud (0709451930), mail: lok@bergianskavanner.se


Vad gör Lökgruppen?

Som medlem i Bergianska Trädgårdens Vänner har du möjlighet att beställa lökar för blomning följande år. Vi gör varje år en lista med varierat innehåll. Allt är prisvärt eftersom detta är en medlemsförmån och alla vi som är involverade jobbar ideellt. Eventuell överskott används för att främja verksamheter i Bergianska trädgården och Edvard Andersons växthus.

Våra listor innehåller både det som är billigare och enklare att odla men även lite som är mer påkostat och exklusivt. Hör gärna av dig om det är någon lök som du söker efter så kanske vi kan ta med den på nästa års lista. Årets löklista och beställningssedel sänds varje år ut med Vårbladet.

OBS! årets lökuthämtning som skulle ske 22 och 23 september är framflyttat – se ovan.