Lökgruppen

Lökutlämning 2021 kommer att äga rum:

  • söndagen den 26/9 kl. 13-15 och
  • måndagen den 27/9 kl. 17-19

Plats: vid personalingången till Edvard Andersons växthus (södra änden av huset). OBS!! Hör av dig om du inte kan hämta lökarna. I yttersta tidsnöd, ring 0730–724 749 eller 070-945 1930. Ej avhämtade lökar anses förverkade.

Vad gör Lökgruppen?

Som medlem i Bergianska Trädgårdens Vänner har du varje år möjlighet att beställa lökar för blomning följande år. Våra löklistor har ett varierat och spännande innehåll. De innehåller sådant som är billigare och enklare att odla men även en del som är mer påkostat och exklusivt. Allt är emellertid prisvärt, vilket är möjligt eftersom urval, inköp, packning etc. sköts av ideella krafter. Eventuellt överskott används för att främja verksamheter i Bergianska trädgården och Edvard Andersons växthus.

Löklistan med beställningssedel har skickats med Sommarbladet.

Vi vill betona att inköp från oss är en medlemsförmån. Man måste alltså vara medlem i Bergianska Trädgårdens Vänner och ha betalat medlemsavgiften för 2021 för att kunna beställa från listan. Hör gärna av dig om det är någon lök som du söker efter så kanske vi kan ta med den på nästa års lista.

Vänliga hälsningar från Lökgruppen

Annika B., Annika O., Birgitta, Gertrud och Monica
mail:  lok@bergianskavanner.se