Lökgruppen 2019

Nu är det dags att ta chansen att beställa lökar för blomning nästa vår och sommar. Vi har en lista med varierat innehåll. Både det prisvärda lite enklare att odla och det lite mer påkostade och exklusiva. Hör gärna av dig om det är någon lök som du söker efter så kanske vi kan ta med den på nästa års lista. Skicka in beställningssedeln du fick med Vårbladet senast den 20 mars och gör en markering i almanackan i höst så du inte glömmer att hämta din beställning sen.
Vi önskar dig lycka till med odlingen och vi ser alla fram emot att snödroppar, krokus och vintergäck snart ska visa sig för oss i all sin glans till glädje för oss människor och även för våra viktiga pollinerare som humlor och bin och andra bevingade trädgårdskompisar.
Hälsningar från Lökgruppen, Gertrud Sandberg, Birgittas Lindencrona, Annika Brickman och Monica Ostelius

Utlämningen av tidigare beställda och betalda lökar kommer att äga rum
söndagen den 22/9 kl. 13-15 och
måndagen den 23/9 kl 17-19
vid personalingången till Edvard Andersons växthus
(södra änden av huset).

Om du inte kan hämta lökarna, måste du höra av dig till oss innan vi stänger den 23 sept. kl 19. Om inte, anses ej avhämtade lökar förverkade. I tidsnöd, ring 0730-72 47 49 eller 070-945 19 30.

Oftast fungerar transporten från Nederländerna planenligt, men leveransproblem har dessvärre förekommit vid några tillfällen. Om något sådant skulle uppstå, försöker vi kontakta alla via mejl och telefon. Vi rekommenderar för säkerhets skull en titt på vår hemsida som alltid är uppdaterad.

Vi ser fram mot årets lökutlämning och alla trevliga möten med våra Bergianska lökvänner!

Vänliga hälsningar från Lökgruppen –  Annika, Birgitta, Gertrud och Monica

 

Årets löklista skickas tillsammans med Vårbladet 2019 och finns även här:
Löklista 2019  ,  Beställningssedel 2019